Press "Enter" to skip to content

Bitola News

Вице-премиерката Шекеринска и министерката Царовска од Битола: сите 27 деца од Мајчин дом Битола се преселени во топол дом

Министерката за труд и социјална политика Мила Царовска, заменик претседателката на Влада, Радмила Шекеринска и градоначалничката на Битола Наташа Петровска денеска посетија уште три од…

.

Mission News Theme by Compete Themes.