Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Битола”

Петар Атанасовски го извади крстот од осветените води на крстилницата во “Св. Димитрија“ (фотогалерија)

Честа да го извади крстот од осветената вода на крстилницата во црквата “Св. Димитрија“ ја имаше младиот битолчанец Петар Атанасовски, кој има 15 години, од…

.

Битолчани со оро кое го водеше градоначалничката Петровска, “Боеми“ и машки близнаци родени на полноќ во Новата 2018 година (фотогалерија)

Mission News Theme by Compete Themes.