Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Дијаспора”

Рекордна посетеност за Божик во црквата “Св. Петка“ во Рокдаел, Австралија (фотогалерија)

Ако изминатите години имаше помал број на верници во најголемата црква во Австралија, “Св. Петка“ во Рокдаел, Сиднеј, годинава на радост на сите за време…

Mission News Theme by Compete Themes.