Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Култура”

Во детското ликовно студио “Св. Кирил и Методиј“ доделени 40 меѓународни признанија (фото)

Вечерва во просториите на Малиот Монмарт во Старата битолска чаршија беа  доделени 40 меѓународни награди на 15 членови на студиото што ги освоија на ликовните…

Mission News Theme by Compete Themes.