Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Спорт”

Женската фудбалска екипа на Топ гол ги започна подготовките (фотогалерија)

Сениорската женска екипа на Топ гол вчера официјално ги започна подготовките за пролетниот дел од оваа натпреварувачка сезона. На првата прозивка на шефот на стручниот…

Никола Талевски – Јапан: шест “Чкембари“ на првиот настап на Македонија на меѓународна ракометна сцена пред дваесет години во Италија

Mission News Theme by Compete Themes.