Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Вести”

Вести од Битола и околината

Вечерва е Богојавленската ноќ, на полноќ се отвора небото, погледнете во него и јасно замислете желба

Денес на 18 јануари се слави празникот Водокрст, а во Светата Црква се воспева силата и моќта на Крстот.  Денот Водокрст, пред Богојавление (Водици) има…

Mission News Theme by Compete Themes.