Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Забава”

Бон Вивант вечер на лајонс клубот “Кабадаја“ (фотогалерија)

Во организација на Лајонс клубот “Кабадаја“ од Битола, во градската кафеана на хотел “Епинал“ се одржа традиционалната вечер на виното Бон Вивант. Присутните дегустираа храна…

Mission News Theme by Compete Themes.