Press "Enter" to skip to content

Соопштение од ЈП “Стрежево“, продолжен рокот за потпишување договори

Јавното претпријатие „Стрежево“ од Битола ги известува сите индивидуални корисници на вода за наводнување од системот на ЈП “Стрежево“ Битола дека заради настанатите временски услови…

Mission News Theme by Compete Themes.