Press "Enter" to skip to content

По 14. пат традиционална Ифтар вечера во Битола (фотогалерија)

На отворено, на паркингот пред спортската сала “Младост“ во Битола вечерва се одржа традиционалниот Ифтар, кој беше започнат со Молитвата кон Алах. Како и секоја…

Mission News Theme by Compete Themes.