Press "Enter" to skip to content

Санацијата на шадрванот при крај

Шадрванот кој се наоѓа во паркот наспроти Саат кулата, односно пред џамијата која неколку години се реновира, деновиве полека го добива својот нов лик.

Од страна на изведувачот на градежните работи се поставени водововни и одводни матријали, а може да се забележи и дека е поставен нов бетонски под на шадрванот.

Со новите метријали и инсталации кои се вградени во шадрванот тој ќен добие нов лик и нова содржина, а за тоа како ќе изгледа ќе видиме по завршувањето на комплетната санација.

Be First to Comment

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *