Press "Enter" to skip to content

Чекот од 100.000 денари во рацете на здружението “Борка“

Приходот од продажбата на влезниците за ревијаниот натпревар Бранче со пријателите и Пелистер – Еурофарм, Бранислав Ангелоевски му го предаде на здружението за борба против ракот “Борка“.

На поканата да купат влезници по симболична цена од 50 денари се одзваа и ракометарите кои настапија во двете екипи, кои пред почетокот на ревијалниот натпревар на благајната на спортската сала “Младост“ купија влезници, со кои влегоа да го одиграат натпреварот.

Чекот на 100.000 денари на претставникот на здружението лично и го предаде Бранче Ангеловски.

Be First to Comment

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *