Press "Enter" to skip to content

Кој улици во Битола, денес, среда, ќе немаат вода

Јавното претријатие “Водовод“ ги информира граѓаните кои денес ќе останат без водоснабдување и во кој период од денот. Се работи за улиците од Клиничката болница, па се основните училишта “Св. Климент Охридски“, “Елпида Караманди“, Новиот пазар, околу “Веро“…

Заради изведба на работи на  регионален цевковод од средна зона,

од  10-15 часот на ден (среда) 15.11. 2017 година,

без водоснабдување ќе бидат улиците;

– „Васко Карангелевски”,

-„Тодор Паница”,

-„ЈНА” (АРМ),

-„Младински Бригади”,

-„Димче Лахчански”,

-„Ружа Делчева” и

-дел од „Партизанска” (од Техничко училилиште до Веро),

стои во известувањето од ЈП “Водовод“

More from ВестиMore posts in Вести »