Press "Enter" to skip to content

Одложени работите на “Водовод“, вода ќе има

Заради лошите временски услуги  ЈКП „Водовод“ Битола ја  одлага изведбата  на работи на  регионалниот цевковод од средна зона која беше најавена за денес 15.11. 2017 година.      

           

More from ВестиMore posts in Вести »