Press "Enter" to skip to content

И по дождот, повелете, во “Книжарница 14“ на “Просветно дело“ и купете си книга

Дождот не сака да престане, а тоа е дополнителна причина за уште предлози од “Книжарница 14“ на “Просветно Дело“.

Сите знаеме дека кога врне уште повеќе ни се раѓа желба за одмор и читање. Па зошто тоа да не го направете со некоја добра книга од издаваштвото на “Просветно Дело“ и “Детска Радост“.

Ли Чајлд, Џон Гришам, Исидора Бјелица, Лин Веил, Мир Јам, Ведрана Рудан, Енди Вир, Меги Стифвотер, Кристина Ковач, Џој Филдинг, Ферн Мајклс, Бека Фицпатрик и многу други автoри, кој секој со своите книги и серијали се бестселери со милионски број на читатели, фанови и голем број на освоени награди.

Белетристиката во “Книжарница 14“ на “Просветно Дело“ содржи различни жанрови и имаме книги за секоја возраст.

Надополнете ја вашата (или нечија) библиотеката со книгите од “Просветно Дело“ и “Детска Радост“.

Нека не ве плаши дождот, повелете во “Книжарница 14“ на “Просветно Дело“, која се наоѓа на “Булевар 1-ви Мај“, кај Дрвеното мовче, и купете си книга/ги.

Ве очекуваме, “Просветно Дело“