Press "Enter" to skip to content

Денес Битола под посебен сообраќаен режим

Поради посетата на албанскиот претседател Илир Мета на Битола, денес дел од градот ќе биде под посебен сообраќаен режим.

Како што можевме да забележиме утрово, полицијата ќе го регулира сообраќајот во текот на денот, а веќе е забрането паркирање на возила по улицата “Иван Милутиновиќ“, “Булеварот 1-мај“, како и на улицата “Столарска“.

More from БитолаMore posts in Битола »