Press "Enter" to skip to content

Нови попусти од 20% во “Просветно дело“ – Книжарница 14 во Битола за сликовници

Од Книжарницата 14 во Битола, која се наоѓа на “Булеварот 1-ви Мај“, кај дрвеното мовче, дојде известување за нови попусти на текст сликовници.

Приказните на вашите омилени јунаци не застанувааат само со нивните филмски екранизации. Ариел, Аурора, Вини Пу, Аладин,  Lightning McQueen од мега франчизата и популарни филмови Cars, и многу други, сега во овие раскошни со илустрации и текст сликовници, доживуваат нови авантури, како што не сте замислиле досега. 

          

Убавината кај овие сликовници е тоа што вашите најмили ќе ги имаат за секогаш, а можат да се надополнат со нов дел во колекцијата веднаш, бидејќи се достапни во Книжарница 14 во Битола, по намалена цена. Хероите никогаш досега не биле позабавни, интересни и поомилени. Овие класични јунаци никогаш нема да исчезнат од срцата на вашите деца, внуци и мали пријателчиња. 

Приказната за Пепелашка продолжува преку нејзината внука Роуз која покрај тоа што се справува со титула „внука на Пепелашка“ , таа е редовен студент на Кралската Академија. 

Во изданијата кои се достапни во книжарниците на Просветно Дело, воедно и КНИЖАРНИЦА 14,  авантурите на Роуз се пресликани во прекрасни книги – сликовници, низ страници исполнети со илустрации од Франческо Мараско, а според текст на Маура Налини. 

Кралската Академија, домот на Роуз, е исполента со ученици кои се роднини на познатите ликови од омилените бајки, кои секојдневно се справуваат со предизвиците наметнати од нивните професори. Но пријателството, забавата, лудориите и изненадувањата никогаш нема да исчезнат од нивните животи, правејќи ги омилени за читање помеѓу најмладите.

Дојдете во Книжарница – 14 на “Просветно дело“ во Битола, каде покрај сликовници, ќе го најдете целиот асортиман кој го нуди оваа реномирана компанија.

More from КултураMore posts in Култура »

4 Comments

 1. Lettie O'Keeffe Lettie O'Keeffe октомври 21, 2019

  Good day! By reading this message then you just proved that ads submitted via web contact forms like yours works! We can send your advertisement to people via their feedback form on their website. The best part of this type of advertising is that messages sent through contact forms are inherently whitelisted. This improves the likelihood that your advertisement will be opened. No Pay per click costs! Pay a one time fee and reach millions of people. To get more info please send an email to: william4212sau@gmail.com

 2. Maurine Pfeiffer Maurine Pfeiffer февруари 1, 2020

  Need to find effective online marketing that has no per click costs and will get you new customers fast? I apologize for sending you this message on your contact form but actually that was the whole point. We can send your promotional message to sites through their contact forms just like you’re receiving this message right now. You can specify targets by keyword or just go with bulk blasts to sites in any country you choose. So let’s assume you want to send an ad to all the mortgage brokers in the US, we’ll scrape websites for just those and post your promo to them. Providing you’re advertising something that’s relevant to that niche then your business will get awesome results!

  Shoot me a reply to mark3545tho@gmail.com to find out how we do this

 3. Caitlin Dominguez Caitlin Dominguez февруари 11, 2020

  Are you seeking powerful advertising that has no per click costs and will get you new customers fast? I apologize for sending you this message on your contact form but actually that’s exactly where I wanted to make my point. We can send your advertising copy to sites through their contact pages just like you’re reading this message right now. You can target by keyword or just start mass blasts to sites in the location of your choice. So let’s say you would like to send an ad to all the mortgage brokers in the USA, we’ll grab websites for only those and post your advertisement to them. As long as you’re advertising a product or service that’s relevant to that business category then you’ll get an amazing response!

  Fire off a quick message to jacob3640wod@gmail.com to find out more info and pricing

 4. Ramona Macklin Ramona Macklin март 21, 2020

  Good afternoon, I was just on your website and submitted this message via your “contact us” form. The “contact us” page on your site sends you messages like this via email which is why you are reading through my message at this moment correct? That’s half the battle with any kind of online ad, getting people to actually READ your message and that’s exactly what I just accomplished with you! If you have something you would like to blast out to tons of websites via their contact forms in the U.S. or anywhere in the world send me a quick note now, I can even focus on your required niches and my charges are super low. Reply here: lethamidurr@gmail.com

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *