Press "Enter" to skip to content

Намалени цени на интерактивна сликовница во Книжарница 14 на “Просветно дело“

Книжарницата број 14 на “Просветно дело“ во Битола, која се наоѓа на “Булеварот 1-ви Мај“ кај дрвеното мовче и во престер на новогодишните празници ги израдува своите најмали потрошувачи, односно најналите љубители на пишаниот збор.

Тие на намеление им ја понудија интерактивната сликовница која е богата СО ИНФОРМАЦИИ ЗА ДИНОСАУРУСИТЕ е дел од големиот избор на сликовници наменети за овие животни, кои биле едни од првите жители на Земјата, како и едни од најфацинантните сфери на истражување.

Содржината на сликовница е исполнета со информации поврзани со диносаурусите, а како додаток се прозорчињата кои содржат некоја скриена слика или дополнителна информација.

Секоја страна е исполнета со нови работи кои од познати ќе станат повеќе омилени, а новите ќе се запаметат засекогаш поради начинот на кој ќе бидат пренесени на вашите најмили. 

Забавна, едукативна, богата со зборови и информации кои ќе го збогатат речникот на вашите деца. Наменета е за девојчиња и момчиња, без оглед на нивната возраст. 

Достапна е во КНИЖАРНИЦА 14, на “Просветно дело“ во Битола, СО НАМАНЕЛА ЦЕНА! 

More from КомерцијаMore posts in Комерција »

Be First to Comment

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *