Press "Enter" to skip to content

Фото вест: Членовите на Ротаракт клубот “Битола“ ги изненадија битолчани со чај на Широк Сокак

Битолчани денес имаа прилика да бидат изненадени од членовите на Ротаракт клуб “Битола“ да бидат послужени со чај на Широк Сокак.

Младите членови на Ротаркт клубот и оваа година на битолчани и другите намерници им ги честитаа Новогодичните и Божикните празници со топол чај, а секој имаше и прилика да остави донација.

-Забавувајте се и стоплете се, со изненадување за најмалите, им порачаа младите ротаријалци од Битола на битолчани.

More from ЗабаваMore posts in Забава »