Press "Enter" to skip to content

Најбрзо и најефтино до Вараждин на Европско, со “Шилер турс“- Битола

По одлично поминатите денови во Загреб на Европското првенство во ракомет, “Шилер турс“ на битолчани им нуди превоз и други услуги и за Вараждин, каде македонската репрезентација го продолжува натпреварувањето.

Од “Шилер турс“ велат дека повраниот билет излесува 60 евра, во денарска протоввредност, а комплетниот аражнам ќе трае 4 дена.

Сабота: прв ден поаѓање од Битола во 21 часот, а пристигнување во Вараждин без влегување во други градови

Недела: Простигнување и сместување во апартмани – хостели, посета на фан-зоната и следење на натпреварот Македонија – Шпанија.

Понеделник: Посета на Загреб и Крапинске Топлице (факултативно 5 евра).

Вторник: Слододни активности и следење на натпреварот Македонија – Чешка.

По натпреварот се тргнува за Битола.

Од “Шилер турс“ велат дека сместувањето ќе чини од 10 до 15 евра по кревет.

More from КомерцијаMore posts in Комерција »

Be First to Comment

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *