Press "Enter" to skip to content

Хотел – ресторан “Капри“ со осмомартовска понуда

Реномираниот угостителски објект хотел-ресторан “Капри“ на битолчанки им понуди осмомартовска понуда во пресрет на меѓународниот ден на жената.

Хотел-ресторан “Капри“ нуди вечерни забави кои ќе се одржат на 7-ми и 8-ми март од 20 до 01 часот и дневна забава од 12 до 17 часот на 8-ми март.

За сите забави, дневни и вечерни цената на мени-картата изнесува 430 денари. Што се однесува пак до пијалокот ќе се служи по избор на гостите, по избор и ценовник, или пак со можност за неограничен пијалок по цена од 250 денари по лице.

Гостите на осмомартовските забави ќе ги забавува дуетот Марија и Тони.

Резервации можат да се обезбедат на телефон 047/256-500 локал 155 или 078/269-071.