Press "Enter" to skip to content

Виолета Димова и “Виола beauty центарот“ ви нудат совети за позитивна енергија и добар изглед

Денешниот ден 8-ми Март посветен на жената и славењето на жената искористете го да се посветите на себе и вашиот изглед ви советува Виолета Димова од “Виола центарот“.  Мора да признаеме дека негуваниот изглед ни дава задоволство со себе и повисока самодовернба која е значајна за тоа како се чувствуваме.

Со секојдневните обврски и стресот на современото живеење ве покануваме да не посетите  во нашиот салон и изберете некоја од  масажите за опуштање на  тело кои ви ги нудиме  за зголемување на позитивната енергија.

Исто така денес почастете се со некој третман за лице (освежување, против брчки, за чистење на лице). Ако одите на забава за вашиот празник тука ќе добиете услуги во фризерсиот салон за убава и негувана коса и фризура. Шминката како додатен дел го дополнува  вашиот целосен изглед заради тоа тука може и да добиете професионална шминка со која ќе заблескате на вашата забава за 8-ми Март.

Пролетта ни е на прагот и дочекајте ја во форма кога ќе треба да се облечете во својата пролетна гардероба. Во “Виола центарот“ може да добиете услуги за намалување на вишок од килограми (кои се наталожиле во текот на зимските месеци), потоа третмани за отстранување на целулит, масажи за целулит, отстранување на несаканите влакна.

Во “Виола центарот“ ќе ве љубеано ќе ве пречека специјализиран кадар за сите  услуги кој ви ги нуди.

Жанета Ристевска