Press "Enter" to skip to content

Нова продукција во Битола, “Концепт Продукција“

“Концепт Продукција“ е нова продукција во нашиот град која се отвори вчера, со седиште во новиот пазар на вториот кат (ламела 2 , локал 10), од страната на кај црквата.

Продукцијата располага со моментално најквалитетна опрема и со огромоно долгогодишно искуство  во оваа област , особено во фотографија и видеографија на свадби, рекламни спотови, музички спотови, крштевки и секаков друг вид на настани.

По повод отворањето “Концепт Продукција“ само во март ви нуди дополнителни попусти за закажување на вашата свадба во 2018 година.

 

More from КомерцијаMore posts in Комерција »

Be First to Comment

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *