Press "Enter" to skip to content

“BROADWAY” – Bakery & Coffee Shop наскоро на Широк Сокак

Наскоро на Широк Сокак ќе биде отворен уште еден ултра модерен угостителски објект “BROADWAY” – Bakery & Coffee Shop, кој се наоѓа наспроти “Веро“.

Тука битолчани ќе можат да најдат бели пецива, десетри и разни видови кафе, но нема да откриваме ништо повеќе, бидејки за брзо време сите намерници ќе имаат прилика да го водат ултра модерниот уреден простор и производите во него.