Press "Enter" to skip to content

Кафе “Портал 2“ на Широк сокак, со нова урбана опрема влегува во новата летна сезона (фото)

Битолчани кои се љубители на кафе дружењето на Широк Сокак се пријатно изненадени од новиот урбан изглед на кафулето “Портал 2“ кој се наоѓа во “срцето“ на најградската улица.Сопственикот на “Портал 2“ и вработените во него за своите ценети гости кои се тука беа разлика дали е дневна или ноќна шема да го поминуваат во нов пријатен амбиент, кој нема да ги остави рамнодушни ни редовните гости ниту намерниците кои поминуваат по Широк Сокак.-Се трудиме секогаш на нашите гости да им помудиме нешто ново и да ги задоволиме нивните барања, па затоа се одлучивме за комплетно нов ентериер кој заедно со она што го нудиме, пред се кафето, и секако услугата која ја имаме да создадеме место кое ќе биде препознатвилово нашиот град, велат од “Портал 2“.

За време на Велигденските празници, односно вечерва, гостите во “Портал 2“ ќе ги забавува групата “Деспина“.