Press "Enter" to skip to content

Апел за помош од Кире Главинчевски

Јас, Кире Главинчевски, 30 години од Битола, татко на едно дете и сопруг, во 2013 година доживеав несреќа при скок во вода и од тогаш сум неподвижен во инвалидска количка.

За да се подобри мојата состојба последна надеж имам со трансплантација на матични клетки во рбетниот столб во Центарот за трансплантација на матични клетки во Панама (Stem Cell Institute Panama https://www.cellmedicine.com/).

За таа операција ми се потребни финансиски средства кои јас и моето семејство неможеме да ги обезбедиме па затоа ве замолувам за ваша помош за исполнување на мојот сон и сонот на моето семејство повторно да ме види на нозе.

Однапред ви Благодарам за помошта.

Со почит, Кире Главинчевски

Броеви за донации: 143-471 ОНЕ ВИП, 070-143-108 ТЕЛЕКОМ

Жиро сметка, 210-7000006469-32 NLB Banka
Девизна сметка, Kire Glavincevski, Ul.Car Samoil Br.140/2-6 Bitola, IBAN Code MK07210501609611550
Bank Name NLB BANKA AD SKOPJE
Bank Address Majka Tereza br.1
Country MAKEDONIJA
SWIFT TUTNMK22