Press "Enter" to skip to content

Група “Ѓердан“ со Марија создаваат моменти за паметење

Прекрасниот амбиент на летната бавча на хотелот “Епинал“ оваа година беше збогатен и со звуците на групата “Гердан“ надополнет со убавиот глас на Марија.

Во свежината на бавчата во овие летни горештини и добрата храна и услуга кои ги нуди “Епинал“ беше задоволство да се македонска староградска, далматинско-медитеранска, странска, поп музика која ја понудија на гостите групата “Ѓердан“.

Групата “Ѓердан“ заедно со Маријана професионално ги изведуваа композиции, за сето тоа беа наградувани со аплауз од гостите кои летово ги има од целиот свет.

Поради големиот репертоар и одличните забави кои ги прави групата “Гердан“ и Марија Божиновска тие се постојано ангажирани низ цела Македонија, но додека се во летната бавча на хотел “Епинал“ гарантираат моменти за паметење.

More from ЗабаваMore posts in Забава »