Press "Enter" to skip to content

Припадничките на понежниот пол храбро ги придружуваа своите момци на мотори (фотогалерија)

Аантуризам, возбуда, покачен адреналин од брзо возење никого не остава равнодушен. Се знае онаму каде што има “опасни момци“ на мотори има и припаднички на поубавиот пол да не кажеме и понежен бидејќи за вакви авантури треба вистинска храброст.

Со таква храброст можат да се пофалат и женскиот дел на придружнички, девојки и сопруги на мотоциклистите кои беа дел од дефилето на мотори и мотоциклисти на мото-турата.

Тие со интересен „опасен“ look прилагоден за брзо возење беа мета фотографирање на фотообјективите.

На плоштадот пред “Магнолија“ каде имаше дефиле на мотори во организација на мото-клубот “Конзули“ имаше и голем број на припаднички на понежниот пол кои или како придружнички, сопруги и девојки на оние кои учествуваа во мото-турата..

Се разбира авантуризмот, возбудата, покачен адреналин никого не остава каде што има моторџии.

Ж. Ристевска

More from БитолаMore posts in Битола »