Press "Enter" to skip to content

Билтен на МВР: Кривична за битолчанка која опожарила возило

Секторот за внатрешни работи Битола поднесе кривична пријава против Т.Н.М. (54) од Битола, за сторено кривично дело “предизвикување општа опасност“.

На 18 мај годинава во Битола на улица „21-ва“, пријавената поради нерасчистени имотно-правни односи со С.Р. (74), предизвикала пожар на неговотo патничко возило, на начин што го скршила стаклото и со употреба на непозната течност го запалила возилото.