Интервју: Петар Јованов – композитор, инспирација за мојата музика е мојата Битола

Разговорот го водеше, Жанета Ристевска Песната “Битола мој роден крај“ на Ајри Демировски, емотивна и инспирирана од љубовта кон Битола е нашироко позната низ целиот … Продолжи со читање Интервју: Петар Јованов – композитор, инспирација за мојата музика е мојата Битола