Press "Enter" to skip to content

Фото вест: Радован П. Цветковски им подари свои книги и на новинарите

При посетата на Гимназијата “Јосип Броз Тито“ каде им ги подари своите дела на гимназиската библиотека, тој им подари книги и на новинарите кои таму дојдоа да известуваат од денешните активности.

-Читајте повеќе книги и вие како сите други, иако сами пишувате и известувате, немојте да престанете да читате, им порача Радован П. Цветковски на присутните новинари.

More from КултураMore posts in Култура »