Press "Enter" to skip to content

Пиротехника “Бум-бум“ со промотивни пакети по промотивни цени за огномети

Единствената компанија во Битола која организира пиротехнички шоуа, пиротехника “Бум-бум“ за своите сограѓани направи промотивни пакети.

Промотивните пиротехенички пакети се наменети за мали пиротехнички шоуа за разни прослави, венчавки, родендени, промоции, отворање на објекти.

-Се поголем број на битолчани се одлучуваат своите семејни забави и промотивни активности на своите компании да ги “зачинат“ со огномети. Затоа ние се одлучивме малите пиротехнички шоуа за нашите сограѓани да им ги понудиме со промотивни цени. Цените зависат од тоа колку време ќе трае огнометот, колку пакети пиротехника ќе бидат активирани, велат од пиротехника “Бум-бум“.

Покрај малите огномети, пиротехника “Бум-бум“организира и големи огномети, за големи прослави, одбележување на датуми, митинзи…