Press "Enter" to skip to content

Фото вест: магливо утро за жителите од долниот дел на Битола

Со првите намалувања на температурата во Битола се појави и маглата која е карактеристична за битолската котлина.

Ако рано наутро битолчани кои живеат во долниот дел на Битола, посебно во населбите “Стрелиште“, “Ушици“ и “Триаголникот“ имаа сончев ден, сега се покриени со магла.

 

More from БитолаMore posts in Битола »