Press "Enter" to skip to content

Во морето македонски навивачи и неколку турски

Во морето битолски и македонски навивачи во спортската сала “Боро Чурлевски“ се наоѓаа и неколкумина навивачи кои ја бодреа репрезентацијата на Турција.

Иако не се ни слушаа и ското беа незабележителни сепак иако нивната селекција беше поразена сепак на крајот ги поздравија нивните репрезентативци и со насмевка ни позираа да направиме фотографија од нив.

More from СпортMore posts in Спорт »