Press "Enter" to skip to content

Семинар за “комуникација“

Секој учесник добива сертификат !
Ограничен број на места, директен линк за пријава:
https://www.cognitoforms.com/EUInstitute2/СеминарКОМУНИКАЦИЈА

– ДАТУМ: Четврток, 15 Ноември 2018 год.
– МЕСТО: ДОМ НА КУЛТУРА Битола – мала сала
– ПОЧЕТОК И ВРЕМЕТРАЕЊЕ НА СЕМИНАРОТ: 18:00 ч. – 21:00 ч
– РЕГИСТРАЦИЈА НА УЧЕСНИЦИ: 18:00 ч – 18:30 ч – истиот ден
– ПРИЈАВА И РЕЗЕРВАЦИЈА (е обавезна поради изработка на Сертификатите )

Најдоцна до 13 Ноември 15 ч.
КОТИЗАЦИЈА: 700 ден.
Email: info@euinstitute.eu

Поради ограничен број на места, регистрирајте се на време !

Директен линк за пријава:
https://www.cognitoforms.com/EUInstitute2/СеминарКОМУНИКАЦИЈА
Предавач: проф. д-р Зендел Абедин Шехи

 На ден, петок 15 ноември, со почеток во 18 ч. во “ДОМ НА КУЛТУРА“ БИТОЛА

„Европскиот Институт за менаџмент, право и дипломатија“- Скопје ќе одржи еднодневен семинар за КОМУНИКАЦИЈА.

По успешниот семинар за “Мотивација“ кој ЕУ ИНСТИТУТ го реализираше во театарот во Битола на голема сцена пред преполна сала со гости од Битола и од регионот, овојпат претседателот и основач на институтот проф. д-р Зендел Абедин Шехи и неговиот тим ќе реализираат едукација за КОМУНИКАЦИЈА.Месец Ноември е месец на едукации, па со самото тоа котизацијата по учесник на оваа тема КОМУНИКАЦИЈА е со неверојатен попуст од 70%, односно цената изнесува само 700 ден. по учесник. Секој учесник на крајот на обуката добива СЕРТИФИКАТ потпишан од претседателот на институтот.

Добредојдени се сите заинтересирани кои сакаат да научат да комуницираат во средината во која што учат, работат и живеат.

Со почит, Ваш ЕУ ИНСТИТУТ – Скопје

Be First to Comment

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *