Press "Enter" to skip to content

Соопштение на ЈКП “Водовод“ – каде ќе нема вода денес

Ве известуваме дека на ден 07.11. 2018 година (среда) од 09-14 часот поради реконструкција на водоводна мрежа,   работи на  регионален цевковод од средна зона,   ќе има прекин на  водоснабдувањето во населбите:

 „Брусничка“,

„Брусничко-Лавчанска“,

високиот дел од „Буковска населба“

населба „Недопирливи“,

„Ремо“ ,

„Бадембалари“ и

„Смилевски Баир“ (горниот дел)

Улиците;  

„Довлеџик“

 „Паца Мирчева“,

„Тодор Паница“,

„АРМ “,

„Младински Бригади“,

„Димче Лахчански“,

„Ружа Делчева“ ,

„Лавчански пат“,

„Анести Пановски“

„Игњат Атанасовски“

како и дел од „Партизанска“ (од Бадо маркет нагоре).

 ЈКП „ВОДОВОД“  БИТОЛА

More from ВестиMore posts in Вести »