Press "Enter" to skip to content

Соопштение на КЈП “Водовод“ за прекин во водоснабдување

Ве известуваме дека на ден 11.11. 2018 година (недела) од 10-16 часот поради реконструкција на водоводна мрежа,  работи на  регионален цевковод,   ќе има прекин на  водоснабдувањето во селата;

Кравари, Оптичари,  Егри, Кременица, Гермијан, Лажац, Меџитлија и Жабени („Кронберг и Шуберт“).

ЈКП „ВОДОВОД“  БИТОЛА