Press "Enter" to skip to content

Вработените во ЈП “Пазари“ со личен пример покажаа дека треба сами да се грижиме за околината (фото)

Вработените во јавното претријатие “Пазари“ денес излегоа на терен кај новиот пазар во Нова Битола на еднодневна акција и го собираа ѓубрето кое надвор од паркинот.Акцијата беше иницирана од новиот директор Владо Атанасовски, а сите вработени денес со свој личен пример покажаа дека сами треба да се грижиме за хигиената и уреденоста на просторот каде работиме и живееме.Оваа иницијатива предизвика големо внимание кај сите во овој дел на Битола, но останува да се надеваме дека во иднина покрај вработените од “Пазари“ ќе има и дуќанџии, продавачи од зелениот пазар, од кафулината и граѓани.

Be First to Comment

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Mission News Theme by Compete Themes.