Press "Enter" to skip to content

Утре започнува недела на намалени цени во продавниците на “Ангромаркет“

Од утре започнува неделна акција на намалени цени на одредени произвдоди кои се продаваат во продавниците на “Ангромаркет“.Акцијата започнува на 7 декември, а ќе трае до 14 декември, а како велат од овој голем трговски ланец на продавници, производи по намалени цени ќе се продаваат и по повод престојните новогодишни и божикни празници, дополнети со подароци.Дојдете во продавниците на “Ангромаркет“ каде ќе најдете се што ви е потребно за вашиот дом, а ние ви прикажуваме дел од производите кои ќе се продаваат по намалени цени.

Be First to Comment

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Mission News Theme by Compete Themes.