Press "Enter" to skip to content

Викендов во Градската кафеана – боемски забави

Секој нов ден е причина да го прославиме здравјето и среќата, љубовта и мирот, победи но и загуби. Секој нов ден е причина за да го прославиме животот! Затоа и во тоа име да наздравиме, затоа денес во Градската кафеана денес, петок, 21 декмври,  ќе ве забавува групата “Деспина“.Градска кафеана “Епинал” – Место каде што секој тон на виолината извлекува најубави емоции, а утре, сабота, ќе ве забавува групата “Антика“.Секој нов ден е причина да го прославиме здравјето и среќата, љубовта и мирот, победи но и загуби. Секој нов ден е причина за да го прославиме животот, па така ќе биде и во недела, во Градската кафена на хотелот “Епинал“, со групоата “Деспина“.

Најубавите животни приказни, секогаш се пренесуваат низ песна, да се потсетиме: 
-Ајде дали знаеш паметиш Милице
-Елено ќерко ,Елено
-На срце ми лежи , мила мамо
-Како што е таа чаша полна со вино…

Затоа и во тоа име да наздравиме!

Be First to Comment

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *