Press "Enter" to skip to content

Започна наградната игра на казината “Gold Slot Club“

Започна наградбата игра на казината “Gold Slot Club“ која ја организираат шест казина две во Битола (на Широк Сокак и на “Партизанска“), Прилеп, Ресен, Гостивар и Дебар.

Наградната игра започна на 19 декември и ќе трае до 26 април 2019 година, а извлекувањето ќе биде на 27 април во Битола, на Широк Сокак од каде и започна промоцијата.Наградата во оваа наградна игра на “Gold Slot Club“ е автомобил “тoyota C-HR Hybrid“, а до извлекување ќе дојде секој играч со секои 500 денари уплатени на каса во “Gold Slot“ клубовите со добивање на промо-тикет со иста вредност кој се користи за играње при што се добива еден талон за учество на наградната игра.Исто така за секој освоен “jackpot“ се добиваат одреден број на талони кои учествуваат во наградната игра во зависност од паричната вредност на “jackpot“ кој е добиен.

Be First to Comment

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Mission News Theme by Compete Themes.