Press "Enter" to skip to content

Битолски, вечерен, снежен, калеидиоскоп (фотогалерија)

Снежните врнежи, заедно со студеното време, кои ја зафатија Битола во текот на денешниот ден направија проблеми во сообраќајот, водоснабдувањето кај некои домаќинсва, проблеми со стартувањето и возењето на возилата, проблеми паркирањето…Но, ова е еден од деновите кои ги посакуваат фото-репортерите…Тие преку објективот на фото-апататот го долувуваат сите збиднувања, па така беше и вечерва кога ви ја доловуваме снежна, вечерна, Битола со убавините преку белата боја која ја носи снегот.Ви ја претставуваме Битола, од “Васко Карангелевски“ до “Ружа Делчев“, од Камен Мост-преку “Епинал“ до “Магнолија“, од кај Безистенот и Саатот, од “Иван Милутиновиќ“ со “Ушици, а тука е и Стара Болница, кај “Стаклената“…Фотографиите се  направени во период од 20 до 22 часот.

Фотографии: Сашо Ристевски

Be First to Comment

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Mission News Theme by Compete Themes.