Press "Enter" to skip to content

Библиотеката со награда за најдобра фотографија на тема: книгата и зимата

Со топол чај и книга, зимата е волшебна. Многумина од нас не ја сакаат зимата. Но, секогаш има начин како да ја направите убава и волшебна…

ФОТОГРАФИРАЈТЕ СЕ И ИСПРАТЕТЕ НИ ЈА ФОТОГРАФИЈАТА .

Најдобрата фотографија ќе биде наградена со книга.

Ве чекаме со фотографија до 20 јануари 2019 година.

Критериуми – испратете ни ја фотографија на истиот пост и споделете го постот на Вашиот профил.

На 21 јануари 2019 година ќе прогласиме победник .

Be First to Comment

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Mission News Theme by Compete Themes.