Press "Enter" to skip to content

Стопанска банка а.д. Битола со нова, промотивна понуда за своите клиенти!

До крајот на месец јануари, за секој орочен депозит во вредност од минимум 10.000 евра на најмалку 12 месеци во сите експозитури на Стопанска банка а.д. Битола во градот Битола следува подарок прочистувач за воздух.

Be First to Comment

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *