Press "Enter" to skip to content

Фото вест: “Комуналец“ ги “откопува“ контејнерите за да го собере ѓубрето

Екипи на јавното претријатие од утрово се на терен и работат на “откопување“ на контејнерите и правење на простор за да можат други екипи да го соберат ѓубрето.

Екипи има на секаде во градот, а поради големината на висината на снежната покривка и поради тоа што при чистењето на снегот од улиците со машините, снегот се фрла покрај патот каде се поставени и “нишите“ за контејнери, “комуналците“ нема да имаа лесна работа.

Be First to Comment

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Mission News Theme by Compete Themes.