Press "Enter" to skip to content

Соопштение на ЈП “Водовод“ за дефектите вечерва на водовдната мрежа

Поради големата температурна разлика и обилните снежни врнежи има дефекти на водоводната мрежа F300.

Следните локации се без вода или со намален притисок:

– улица Булевар 1ви Мај (пред населба Кланица);
– улица Партизанска со дел од областа кај старата Касарна;
– Буковски ливади;
– Долно Оризари.

ЈП “Водовод“ формира екипи за на терен, за санирање на настанатите дефекти.

Be First to Comment

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Mission News Theme by Compete Themes.