Press "Enter" to skip to content

ФК Пелистер ги одбра тренерите во младинските категории

По завршувањето на огласот за тренери во младинските категории, Управата на фудблскиот клуб Пелистер ги одбра тренерите кои ќе работат со младинските категории.

За координатор на младинската школа на Пелистер е назначен Пеце Коруновски,а  на младинците е Спасе Ристевски.

Еве го комплетниот список на тренери во младинската школа:

Be First to Comment

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *