Press "Enter" to skip to content

Во Градската кафеана на “Епинал“, денес група “Сарај“ утре “Калабалак“

Најубавите животни приказни се пренесуваат низ песна. Ве очекуваме овој петок, 25 јануари, во Градската кафеана на хотелот “Епинал“, заедно да се радуваме со прекрасните македонски песни во изведба на група Сарај!Не пропуштајте ја најдобрата забава оваа сабота во Градската кафеана „Епинал“ со одличниот Музички Бенд Калабалак . 

Tелефон за резервации: 047 224 770

Be First to Comment

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Mission News Theme by Compete Themes.