Press "Enter" to skip to content

Недела во македонски филмови во Центарот за култура

Од 28 јануари до 03 февруари 2019 година во НУ Центар за култура Битола ќе се одржи филмската ревија НЕДЕЛА НА МАКЕДОНСКИ ФИЛМОВИ .

Во овој филмски циклус ќе бидат претставени 11 нови и постари филмови од реномирани македонски режисери.

Оваа активност на Центарот за култура Битола ги најавува своите заложби за промоција на македонската кинематографија.

Во 2019 година очекуваме повеќе премиери на македонски филмови.

Be First to Comment

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Mission News Theme by Compete Themes.