Press "Enter" to skip to content

Општина Битола ја доби тапијата за полигонот, ќе му ја даде на “Нискоградба“

Со издавањето на имотниот лист Општина Битола официјално го има во владение новиот објект,полигон, стациониран во населбата Горно Оризари.

Со поседувањето на овој официјален документ, Општина Битола сега веќе може да отпочне постапка за пренесување на правото на стопанисување на објектот на јавното претпријатие „Нискоградба“, за што треба да се донесе одлука од страна на Советот на Општина Битола.

Be First to Comment

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Mission News Theme by Compete Themes.