Press "Enter" to skip to content

Фото вест: Летна кафе-шема на првиот топол февруарски ден

Битолските кафеџии ја започнаа летната кафе-шема на првиот топол февруарски ден и побрзаа да ги извдата масите, макар промотивно, на некој час на топлото февруарско сонце.

Фотографијата е направена денес околу пладне во кафулето “Интермецо“ во Центарот на култура во Битола, каде дел од кафеџиите го следеа февруарското сонце и уживаа покрај во сонцето и во кафето.

Be First to Comment

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Mission News Theme by Compete Themes.